Blog

8 příspěvků

Studentská roštěná s gremolatou a rukolovým salátem podle Zdeňka Pohlreicha

Přinášíme recept Zdeňka Pohlreicha na studentskou roštěnou, která vás překvapí jednoduchostí i chutí. Jemné hovězí plátky s osvěžující gremolatou a...

Telecí líčka na víně s bramborovou kaší podle Zdeňka Pohlreicha

Dnes přinášíme recept na lahodná telecí líčka na červeném víně, podávaná s krémovou bramborovou kaší. Tento pokrm je ideální na slavnostní večeře i...

Kristína Nemčková + Fabini: Propojení, které dává smysl

Kristína Nemčková, vítězka MasterChef Česko 2019 a absolventka prestižní londýnské kuchařské školy Le Cordon Bleu, má k nádobí Fabini blízko. Vzáj...

Lidé přestali bláznit a nakupují suroviny v okolí. Rozhovor s Jiřím Horákem a Tomášem Valkovičem z Ambiente

Tomáš Valkovič a Jirka Horák jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente – skupiny podniků, které se dnes vyznačují především zaměřením na českou gastronomi...

Nádobí Fabini v rukou kreativních šéfkuchařů z UMu od Ambiente

Znáte pražský UM? Je to tréninková kuchyně, která patří pod značku Ambiente. Potkávají se v ní profesionálové z oboru gastronomie, kteří experiment...

Vypustili jsme sadu pro zdravé vaření podle autorky Kuchařky pro dceru

Jana Florentýna Pišová, známá pod přezdívkou Flo, je úspěšnou autorkou kuchařek, odbornicí v otázkách stravování a v neposlední řadě vlivnou bloger...
Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží