Blog

9 příspěvků

Vanilkový beránek Mirky van Gils Slavíkové

Ať už jste zkušený beránkový veterán nebo úplný začátečník, věříme, že tenhle recept se stane vaším (nejen Velikonočním) oblíbencem. Jak na beránka podle pekařky Mirky van Gils?

Studentská roštěná s gremolatou a rukolovým salátem podle Zdeňka Pohlreicha

Přinášíme recept Zdeňka Pohlreicha na studentskou roštěnou, která vás překvapí jednoduchostí i chutí. Jemné hovězí plátky s osvěžující gremolatou a...

Telecí líčka na víně s bramborovou kaší podle Zdeňka Pohlreicha

Dnes přinášíme recept na lahodná telecí líčka na červeném víně, podávaná s krémovou bramborovou kaší. Tento pokrm je ideální na slavnostní večeře i...

Kristína Nemčková + Fabini: Propojení, které dává smysl

Kristína Nemčková, vítězka MasterChef Česko 2019 a absolventka prestižní londýnské kuchařské školy Le Cordon Bleu, má k nádobí Fabini blízko. Vzáj...

Lidé přestali bláznit a nakupují suroviny v okolí. Rozhovor s Jiřím Horákem a Tomášem Valkovičem z Ambiente

Tomáš Valkovič a Jirka Horák jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente – skupiny podniků, které se dnes vyznačují především zaměřením na českou gastronomi...

Nádobí Fabini v rukou kreativních šéfkuchařů z UMu od Ambiente

Znáte pražský UM? Je to tréninková kuchyně, která patří pod značku Ambiente. Potkávají se v ní profesionálové z oboru gastronomie, kteří experiment...
Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží