Blog

4 příspěvků

Rozhovor se Šimonem Kánem: „Mojím najväčším guilty pleasure vo varení je nevariť.“

Šimon Kán. Jak mladý 16letý kuchař posouvá hranice vaření tvorbou vlastních verzí jídel, za kterými nestojí jen pár hodin, ale často celé dny či měsíce poctivé práce?

Tlak hodně kuchařů baví, dodává jim adrenalin. Rozhovor s kuchařkou Kristínou Nemčkovou

Rozhovor s talentovanou mladou kuchařkou Kristínou Nemčkovou o jejím působení v Londýně, Singapuru, následném cestování po Asii a mnoha dalších gastronomických tématech.

Lidé přestali bláznit a nakupují suroviny v okolí. Rozhovor s Jiřím Horákem a Tomášem Valkovičem z Ambiente

Tomáš Valkovič a Jirka Horák jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente – skupiny podniků, které se dnes vyznačují především zaměřením na českou gastronomi...

Rozhovor s šéfkuchařem Radkem Davidem

Když jsme Radka Davida požádali o sestavení sady nádobí, netušili jsme ještě, jak příjemná spolupráce se z toho vyvine. Radek je nejen úžasný šéfku...
Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží