Blog
166 příspěvků
5 nejčastějších skvrn na nádobí z nerezové oceli
Přestože je nádobí z nerezové oceli jedním z nejodolnějších a mnohdy vydrží i generaci, tak na něm známky používání většinou neskryjete úplně dok...
8 důvodů, proč mít doma litinovou pánev
Smaltovaná litinová pánev Mattia je ideální volbou pro každého, kdo už třeba vlastní několik kusů z naší vícevrstvé nerezové kolekce Lucca, chce př...
Losos s pažitkovými bramborami podle kuchařky Zdeňka Pohlreicha
Jak připravit perfektní steak z lososa? Není to až taková věda, jak by se mohlo zdát. Máte-li ten správný recept a kvalitní nádobí, vykouzlíte doma...
Uvařte si perfektní italské hříbkové risotto podle Zdeňka Pohlreicha
Italská kuchyně má s naší i Zdeňkovou filozofií mnoho společného. Vyniká však hlavně ve svém důrazu na kvalitu, což je princip, který rádi vyzdvihu...
Vídeňský telecí řízek s teplým bramborovým salátem podle Zdeňka Pohlreicha
Jak a na čem dělá řízky šéf? Volí pro nás méně tradiční druh masa i nezvyklou, ale velmi zajímavou přípravu teplého bramborového salátu. Nechte se ...
Jan Fabini o kolekci Lucca 2.0 | Dosud nejlepší nádobí, které jsme vyrobili
Když jsme před téměř čtyřmi lety uvedli na trh naši první kolekci, chtěli jsme ukázat lidem, že nádobí z vícevrstvého nerezu je díky svému výjimečn...