Blog

172 příspěvků

Pravidla soutěže o lívanečník

1. Pořadatelem soutěže je FABINI s.r.o., se sídlem na Mánesova 917/28, 120 00, Praha 2 - Vinohrady, IČO: 07065132, DIČ: CZ07065132, zapsaná v obcho...

Vanilkový beránek Mirky van Gils Slavíkové

Ať už jste zkušený beránkový veterán nebo úplný začátečník, věříme, že tenhle recept se stane vaším (nejen Velikonočním) oblíbencem. Jak na beránka podle pekařky Mirky van Gils?

Ten nejlepší recept na srbské rizoto v tomto článku nenajdete

Italské risotto podle Radima Stezky. Vařte sebevědomě, vařte kreativně. S FABINI to dokážete! 

Rozhovor se Šimonem Kánem: „Mojím najväčším guilty pleasure vo varení je nevariť.“

Šimon Kán. Jak mladý 16letý kuchař posouvá hranice vaření tvorbou vlastních verzí jídel, za kterými nestojí jen pár hodin, ale často celé dny či měsíce poctivé práce?

Recept na vánoční tabuli podle Jirky Horáka, šéfkuchaře Ambiente

French toast z vánočky Plátky vánočky namočte na 10 minut do vaječného koňaku, poté je pomalu opečte na másle dozlatova. Podávejte s vanilkovou zmr...

Rybí polévka s dim sum knedlíčky podle šéfkuchaře Ambiente, Jirky Horáka

 V dnešním receptu kreativní šéfkuchař Ambiente, Jirka Horák, ukáže, jak obměnit nejen štědrovečerní polévku domácími rybími knedlíčky. Bude se vám...
Mohlo by se vám líbit

Košík
Zpátky do obchodu

Zatím se v košíku nic nenachází.

Vrácení do 60 dnů bez udání důvodu

Vztahuje se i na již použité zboží