KošíkZpátky do obchodu
- Celková cena:
- Zobrazit košík
Bude se vám hodit:
Na míchání: Sada nerezových mís a dřevěná vařečka
Na vývar: Beznýtový hrnec z nerezové oceli s poklicí Ø 20 cm (3 l)
Na knedlíčky: Univerzální napařovací vložka z nerezové oceli
Polévka
Do hrnce vložíme rybí kostru bez hlavy a přidáme trochu bílého vína, vodu, kořenovou zeleninu (čtvrtku celeru, jednu petržel, dvě mrkve). Vložíme 2 – 3 bobkové listy, 6 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření a kůru z jednoho citronu. Vývar vaříme těsně pod bodem varu přibližně 40 minut.
Scedíme vývar a z mouky a másla vytvoříme jíšku. Tu zalijeme vývarem a polévku opět provaříme, dosolíme, přidáme trochu cukru a kapku smetany.
Rybí knedlíčky
Rybí maso dvakrát umeleme nebo nasekáme na jemno.
Do směsi přidáme smetanu, bramborový škrob, nasekanou listovou petrželku a jedno vajíčko. Postupně promícháváme, dokud nevznikne kompaktní směs a na závěr dochutíme solí a bílým pepřem.
Z hladké mouky a vody připravíme těsto, které necháme odpočinout přibližně 20 minut. Následně těsto vyválíme, naplníme rybí směsí a vytvoříme knedlíčky.
Knedlíčky děláme na páře 15 minut. Na posledních 5 minut přidáme růžičkovou kapustu rozebranou na menší růžičky.
A s chutí servírujeme. Dobrou chuť!
Sada dvou mlýnků na koření z akácie
1 399 Kč1 998 Kč
Sada dřevěného příboru na salát
299 Kč399 Kč
Malé akáciové prkénko 28x20 cm
399 Kč499 Kč
Malé bukové prkénko 28x20 cm
459 Kč599 Kč